Hello Cameltoe!

Publicerat: 2011-06-30 | 14:14:33 i Allmänt
Idag har jag shorts på jobbet för första gången någonsin i mitt liv, snyggt, smart och skönt, tänkte jag.

Men precis när jag skulle gå utanför dörren hemma imorse, så såg jag att jag hade en mindre cameltoe..! Inte så mycket att det såg vulgärt ut, men tillräckligt för att det skulle synas och för att jag ska känna mig obekväm..

Men men, ska ju liks shoppa nya shorts inför resan ikväll, så då blir det ett par i mormorsmodell i stl 42, minst! 


No more cameltoe!




Inte min, jag har svarta shorts

One for the road..?

Publicerat: 2011-06-29 | 22:17:18 i Om vännerna
Sitter m tjejerna på Snaps, Gud, så jag älskar dessa damer! <3 Allt är så enkelt med er, ni är bäst!

The first cut is the deepest

Publicerat: 2011-06-29 | 16:48:29 i Allmänt
Första inlägget, någonsin.

Jag tycker synd om mina stackars kollegor som måste stå ut med att jag inte klarar av skämt och skoj och blir irri på alla kunder som ringer denna vecka, uppvisar verkliga bittermanér pga min PMS.
De är så snälla och gulliga, men vad hjälper det när jag känner mig fet, hopplös, nervös inför vår stundande roadtrip och allmänt liten på jorden.

Känner mig också pressé pga dåligt planerad ekonomi inför resan, kommer ha ca 5000 kr att röra mig på förutom de fasta kostnaderna, och det är även min budget för resten av månaden, tight var ordet.. :s

Oroar mig också för att ev behöva köra lite bil under resan, eftersom jag inte kört bil sedan jag flyttade till stan för 4 år sen, och för att jag inte ska minnas någon franska sen skolan, att allt ska vara dyrt och att alla fransyskor ska vara superskinny, så att jag känner mig ännu mer som ett fatass.. Usch, hatar att jag är såhär nojig fortfarande.. Kan bara hoppas att det släpper snart.. Men jag tror tyvärr inte det.

Har börjat läsa pro ana-bloggar och glo på thinspirationbilder alla döda stunder på jobbet, känns riktigt osunt, men jag har ju varit fascinerad av de sjukligt smala sedan jag själv var i träsket, för sisådär 13-14 år sen.
Blir inte riktigt peppad av dem heller, men alla andra bloggar känns så tomma och tråkiga, förutom pro ana och Katastrofala Omslag (http://katastrofalaomslag.blogspot.com/), som är den överlägset roligaste jag läst på år och dar!


Väldigt spritt inlägg, jag vet, men det kommer fler, som förhoppningsvis är mer samlade och konkreta..?



RSS 2.0