Om paniken

Publicerat: 2011-07-14 | 16:57:52 i Om pojkarna
Jag messade favoriten, skrev att jag inte klarar av att styra honom, att jag inte kan vara hans domina utan bara känner mig blockerad, när jag tänker på det.

Han tog det bra och jag drar en lättnadens suck. *Phew*

Daniel vs Oscar

Publicerat: 2011-07-14 | 16:53:32 i Om pojkarna
När jag lyssnade igenom Oskar Linnros album Vilja Bli på Spotify för 10:e gången insåg jag något: Alla hans låtar handlar om sex. Döm om min besvikelse! T o m fina Annie Hall, se textexempel nedan.

Om du vore mer som mig
Skulle jag gå ner på dig
Om du vore mer som hon i Annie Hall

                                                        

När man däremot lyssnar på hans kompis och ex-Snook-kollega Daniel Adams-Ray, får man ett mysigare intryck, iallafall om man är som mig. Textexempel ur Gryningspyromanen nedan:

En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Precis som Daniel skriver i sista textraden i mitt exempel känner jag oftast med pojkarna. Jag har så många prospects, men alla vill bara ligga. Alla är som Oskar, fast jag önskar att de var som Daniel.




Hur gör man för att få det man vill ha, om det inte är sex?

Bloglovin

Publicerat: 2011-07-14 | 14:13:16 i Allmänt
I think i'm kinda gettin' the hang of this blog thing now.. ;)

Reggat mig på bloglovin, så det är bara att börja följa mig därifrån! Do it, i say!

Min blogg med Bloglovin


Panik, ångest och skuld

Publicerat: 2011-07-14 | 13:26:41 i Om pojkarna
Vad gör man, när ens favorit vill att man ska styra och ställa, dominera och förnedra rent sexuellt och man själv inte alls känner sig bekväm med det?

Det är precis vad som händer mig just nu och jag har en otrolig inre panik för vad jag ska hitta på! Total brainfreeze och prestationsångest! Det känns helt fel för mig, men jag vill ändå tillgodose hans önskan, för jag känner mig så tråkig om jag inte gör det. Det känns som jag sviker honom, om jag inte levererar dominans och förnedring, vilket jag inser är helt sjukt, men vad gör man?

                                             

Jag har ju redan sagt ja till att vi ska ses under de här premisserna idag och dessutom bestämt vad han ska ha på sig, så det är väl bara att man up och ta på sig domina-gamefacet? (Hur man nu gör det... :s)

Ångest!                                                   

För jag blir glad och gullig när jag får göra som jag vill

Publicerat: 2011-07-13 | 18:20:49 i Allmänt

Lilla Lovis vet hur det ska gå till..


Pretty, skinny things

Publicerat: 2011-07-13 | 16:10:13 i Allmänt
           
                                                                            
                                           



 

Brain-hand miscoordination

Publicerat: 2011-07-13 | 15:53:36 i Allmänt

Idag har jag haft sämre koordination och sämre motorisk förmåga än vanligt, vilket bl a har resulterat i att jag knappt kunde hålla i grejerna när jag skulle sminka mig på bussen idag, vilket jag ändå gör varje dag, sedan de stängde av min tunnelbanelinje för 3 månader sen.
                                                                                                                                                                
                                                                                                                      
Helt plötsligt kunde jag inte hålla i spegeln, mascaran och ögonfransböjaren med en hand längre, utan höll på att tappa dem hela tiden. Mycket märklig upplevelse!

Sedan, när jag tog sallad till min äckliga lunch på det enda öppna lunchhaket, så tappar jag självklart ner min älskade iPhone, face down, i stengolvet. I tron att allt är lugnt, eftersom det var långt ifrån första gånge jag tappat den i backen, plockar jag upp den och upptäcker till min fasa att 80% av displayen är krackelerad.

                                                                                       

 TACK, tack, tack.


Mycket välkommet nu när jag ändå ligger back rent ekonomisk sen roadtripen.

Lärdom 1:
En 10-dagars roadtrip kostar INTE 9 500 kr, utan snarare 10 227 kr. Jag ligger alltså en 700hundring, lite drygt, back.. :(
Lärdom 2:
Min motoriska förmåga försämras avsevärt om jag sover mer än 6 timmar, tydligen.


4th reich?

Publicerat: 2011-07-13 | 15:05:43 i Allmänt
Reggade nyss upp bloggen på Bloggriket, så nu får vi se om det kan ge lite mer trafik åt bloggen..


                                                  

Idag åker vi!

Publicerat: 2011-07-01 | 11:59:10 i Allmänt

img_5065 (MMS)

On y va!


Neonnaglar,lång dag i Kista och en ovanlig natt

Publicerat: 2011-07-01 | 11:39:34 i Allmänt
Japp, så kan man summera min kväll igår, även om de neonrosa naglarna hängt med hela veckan, så kändes de ändå viktiga att nämna i rubriken.

Avslutade min arbetsdag igår med att ställa utca 170 flaskor vin på kontoret, inför sommarfesten som går av stapeln här ikväll, som jag missar med anl av vår roadtrip till Paris.
Egentligen kände jag inte att jag hade lust, ork eller tid, men det kändes viktigt att repa mitt engagemang i vårt personalråd för VDn, så det var bara att vika en h efter ordinarie arbetstid till att springa runt i 27-28 graders värme på 4 våningar och placera ut vin på alla platser.
Phew, säger jag bara! Tur att jag inte var ensam, utan hade hjälp av 2 st till! :)

Paniken inför att packa för den här resan har varit helt orealistiskt stor, har aldrig någonsin varit med om att jag haft sån ångest inför vad jag ska ha med och på mig på en resa, helt sjukt! Det är väl ingen där som kommer att bry sig om vad jag har på mig!? Men man vill ju alltid känna sig snygg och välklädd, så det var en jääävla tur att Åhléns hade rea på precis det jag behövde igår: shorts! Hittade ett par svarta och ett par jadegröna på rean, fick båda för 348 kr blankt! big like

Sen var jag ju tvungen att hitta en ny bok att läsa under resan också, det blev efter mycket letande på Pocket Shop Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer, denna underbara varelse!

Kom hem 21.30 och paniken hade inte lagt sig alls, den var klarvaken och jag packade och packade och packade, så nu är nog allt med. Tror jag.. :s

Inatt/imorse drömde jag dessutom om att jag var på en laxodling och det var verkligen otroligt mycket lax där.. har aldrig drömt något liknande, kan det betyda att jag ska bli rik? Lax är ju ändå slang för tusen kr, tänker jag.. ;)

Fick dessutom äran att bli väckt av ett okänt nr kl 03:14 OCH kl 03:26, mycket kul och mysigt; crazy mofo! Återgäldade tjänsten med ett surt sms för en h sen, men nyfikenheten ligger kvar som en dimslöja.

Nu blir det jobb i 3,5 h till, sen kånka den fina stora väskan hela vägen tillbaka till Kista C, åka till Fridhemsplan och sedan Centralen och hoppa in i en stor bil med alla mina närmaste vänner(nästan alla iaf..) och förhoppningsvis lämna Stockholm omkring 15-16..
Jag är spänd av förväntan och samtidigt skraj, såklart, som jag är inför allt jag inte gjort förut.
Men det blir kul!



RSS 2.0